Polovičan uspjeh omladinaca “Stakorine”

09.04.2016.

Omladinci Stakorine

ČAJNIČE – Fudbaleri “Stakorine”, juče su u pionirskoj (1:3) i kadetskoj (2:0), Omladinskoj ligi, grupe Jug, FSRS, ostvarili polovičan uspjeh protiv svojih vršnjaka iz Rogatice.

Na mekom i teškom terenu za igru, pioniri Stakorine, iako igrački i borbeno nastrojeni, savladani su od gostiju.

Kod domaćih u listu strijelaca upisan je Ognjen Ristanović. U prvom poluvremenu rezultat je bio 1:1 i na odmor se otišlo sa tim rezultatom. U drugom poluvremenu omladinci. Iz Rogatice još sa dva nova gola postavljaju konačan rezultat 1:3.

Za razliku od pionira, kadeti Čajniča su odigrali.mnogo bolju partiju. Tokom cijele utakmice gosti su napadali, a domaćin preko brzih kontri i greški odbrane, u poslednjim minutama drugog poluvremena, poveli sa 2:0, golovima Jovice Dačevića i Ognjena Dačevića. “Mladost” nema snage da izjednači i preokrene rezultat, pa pobjeda zasluženo ostaje u Čajniču.

“Obje selekcije su odigrale odlične utakmice, pokazujući kvalitetnu igru. Pionirima je u završnici hvalilo smirenosti i preciznosti, da bi ostvarili bolji rezultat, jer su bili dominantniji u odnosu na ekipu “Mladost” – rekao je trener Konstantin Katana. On dodaje da je ovaj dan iskorišten i za promociju zajedničkih saveza RS, BiH i Uefa organizacije, od kojih se nada da će pomoći ovu ligu omladinaca i sam klub.