Posjeta mališana stomatologu i policijskoj stanici

26. aprila 2016. 058.ba

Djeca kod zubara 1

ČAJNIČE – Prethodna sedmica za mališane Dječijeg vrtića „Bajka“ bila je veoma radna. Mališani su bili vrijedni i posjetili su dvije javne ustanove, koje su od velikog značaja.

Djeca kod zubara 2

Najprije su su posjetili Zubnu ordinaciju „Dental“. Bila je to zaista ugodna posjeta stomatologu Darku koji je bio ljubazan domaćin. Djeca su naučila kako se pravilno peru zubići, jer je higijena usta važna, a doktor zubar-stomatolog im je ispričao i priču o zubićima. Sva djeca su imala priliku na pregled zuba.Stomatolog Darko je izrazio zadovoljstvo što su u posjetu došli najmlađi sugrađani i na taj način pokazali da se ne plaše zubara, kao što je to nekada bilo.

Djeca u policiji 1

Takođe djeca su tokom sedmice posjetila i Policijsku stanicu u Čajniču.

Službenici policije djeci su prikazali sredstva i opremu koja bi njih mogla zanimati, a sve je to prezentovano na način primjeran njihovom uzrastu. Takođe su upoznata sa službenim prostorijama i samim radom policijske stanice.

Djeca u policiji 2

Direktor Dječijeg vrtića „Bajka“ Vukašin Katana pojasnio je da je posjeta bila veoma uspješna, i da je zainteresovanost i radost djece prilikom cjelokupne prezentacije bila na visokom nivou.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: