Trećeg maja u Rogatici – Osnivačka skupština udruženja „Naslijeđe“

Sreten Mitrović - 28. aprila 2016. 058.ba

Udruzenje Naslijedje

ROGATICA – Sa početkom maja Rogatica bi trebala da dobije još jedno udruženje građana. Riječ je o Udruženju djece poginulih boraca u posljednjem odbrambeno-oslobodilačkom ratu, kome je već dato ime „Nasljeđe“.

Osnivačka skupština na kojoj će se usvojiti statut i izabrani članovi Opštinskog i Izvršnog odbora i predsjednik Udruženja, zakazana je za 3. maj i Inicijativni odbor za formiranje udruženja poziva sve zainteresovane da u 18 časova dođu na ovaj skup koji će se održati u sali Skupštine opštine.

– Na skupštini će se usvojiti i orjentacioni program rada za preostali dio tekuće godine. U njemu će prva obaveza biti utvrđivanje brojnog stanja djece poginulih boraca, njihova socijalna karta i ostale aktivnosti oko statusa i položaja ove populacije građana, reče Jelena Burlica, član Inicijativnog odbora za formiranje Udruženja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: