Bioskop: Repertoar od 19. do 25. maja

18.05.2016.

ANDRIĆGRAD – Od 19. do 25. maja posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “X-Men: Apocalypse” i “Loše komšije 2”.

 

X-Men: Apocalypse [20:00]

xmenapocalypseimax

IZVORNO IME: X-Men: Apocalypse
REŽIJA: Bryan Singer
ULOGE: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac…
ŽANR: Akcija, avantura, fantazija
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 4.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svijeta. Glavni negativac u novom nastavku je Apocalypse, kojega je utjelovio Oscar Isaac. Nakon hiljadugodišnjeg sna budi se i formira tim snažnih mutanata, u­ključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven (Jennifer Lawrence), uz pomoć profesora X (James McAvoy) mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja…

 

Loše komšije 2 [20:10]

neighbors2-2

IZVORNO IME: Neighbors 2: Sorority Rising
REŽIJA: Nicholas Stoller
ULOGE: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 3.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Sad kada Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dijete, spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbjedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

bioskop.andricgrad.com