Bioskop: Repertoar od 26. maja do 1. juna

26.05.2016.

ANDRIĆGRAD – Od 26. maja do 1. juna posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Dobri momci”, “Alisa iza ogledala 3D” i “Megin plan”.

 

Dobri momci [20:00]

nice-guys

IZVORNO IME: The Nice guys
REŽIJA: Shane Black
ULOGE: Ryan Gosling, Russell Crowe, Matt Bomer…
ŽANR: Triler
TRAJANjE: 116 min
CIJENA: 3.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

U glavnim ulogama su Rasel Krou, Rajan Gosling, Anguri Rajs, Met Bumer, Margaret Keli, Kit David i Kim Bejsindžer. Privatni detektiv Holand Marč (Rajan Gosling) i unajmljeni iznuđivač Džekson Hili (Rasel Krou) primorani su da rade zajedno kako bi riješili slučaj nestale devojke i njene povezanosti sa smrću porno zvijezde. Tokom istrage otkrivaju šokantnu zavjeru koja doseže do najviših krugova moći.

 

Alisa iza ogledala 3D [20:15]

alice_through_the_looking_glass

IZVORNO IME: Alice Through the Looking Glas
REŽIJA: James Bobin
ULOGE: Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Anne Hathaway…
ŽANR: Avantura, porodični, fantazija
TRAJANjE: 108 min
CIJENA: 4.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Fenomenalna glumačka ekipa ponovno će vas povesti u Zemlju čuda.

„Alisa iza ogledala“ je nova spektakularna pustolovina Tima Bartona koja ponovno okuplja zvijezdanu glumačku ekipu Džonija Depa, En Hatavej, Miju Vasikovsku i Helenu Bonam Karter. U ovom nastavku Alisa se vraća u Zemlju čuda kako bi spasila Ludog Šeširdžiju. Na svom putovanju, Alisa sreće Vreme, Crvenu kraljicu i ostale likove, a hoće li imati vremena za čaj proverite 26.maja…

 

Megin plan [20:20]

Maggies-Plan_poster

IZVORNO IME: Maggie’s Plan
REŽIJA: Rebecca Miller
ULOGE: Travis Fimmel, Julianne Moore, Ethan Hawke
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 3.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Megin plan je romantična komedija koju je napisala i režirala američka glumica, spisateljica, rediteljka i scenarista Rebeka Miler na osnovu originalne price Karen Rinaldi. U filmu glume Greta Gervig, Džulijan Mur, Itan Hok i Bil Hejder.

Megin plan da bude samohrana majka se izjalovio onog trenutka kad se zaljubila u Džona, oženjenog muškarca koji zbog nje ostavlja nestabilini brak i brilijantnu Gegoret. Nakon jedne ćerke i tri godine kasnije Megi upada u dilemu da li je razdovjila srodne duše.