Održana predavnja na temu „Smanjenje rizika od katastrofa“

02. juna 2016. 058.ba

Civilna zastita u Cajnicu (1)

ČAJNIČE – Predstavnici Civilne zaštite i Vatrogasnog društva u Čajniču juče su održali predavanja sa učenicima drugih razreda srednje škole na temu: Smanjenje rizika od katastrofa, važnosti Civilne zaštite i volontiranja.

Prema riječima prestavnika Civilne zaštite Vitka Dačevića, cilj predavanja bio je da se mladima predstave krizne situacije koje mogu nastati, te da bi se edukovali o aktivnostima koje bi preduzeli u vanrednim situacijama.

Civilna zastita u Cajnicu (2)

Dačević je dodao da je riječ o projektnoj aktivnosti jedanaest, koja je vezana za projektnu aktivnost, realizovanu u prethodnom periodu u Mostaru.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: