Pred novogodišnje i božićne praznike u Rogatici – Prijem kod načelnika opštine [FOTO]

30.12.2016.

jagodic-nova-godina-1

ROGATICA – Povodom novogodišnjih i predstojećih božićnih praznika načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić upriličio je danas, 30. decembra, tradicionalni svečani prijem na kome su se okupili privrdnici, društveno-politički, vjerski, kulturni i javni radnici, predstavnici nevladinih i drugih organizacija, javnih ustanova i preduzeća i mjesnih zajednica sa područja opštine.

jagodic-nova-godina-2

Pozdravljajući prisutne u kraćoj besjedi načelnik Jagodić rekao je da je ovo druženje tradicija kojom se podsjećamo na godinu iza nas i šta je to što očekujemo u godini u koju ulazimo za dan-dva.

jagodic-nova-godina-3

– U prošloj godini, naglasio je Jagodić, bili su izbori i izborna kampanja u kojoj je bilo svega i svašta. Birači su na kraju rekli svoje i sada nam je da radimo na tome da biračima i narodu ove naše po broju stanovika i privrednim potencijalima male i nerazvijene opštine ispunimo ono što smo obećali.

jagodic-nova-godina-4

– Prije svega, dodao je on, svi započeti poslovi određuju našu aktivnost u 2017, naravno ako budemo imali novčanih sredstava. Tu posebno mislimo na vodosnadbjevanje u gradu i nekim mjesnim zajednicama, adaptaciju zgrade osnovne škole u Rogatici i ostalo što život traži. Biće sigurno teško,ali ja i ovi mladi ljudi oko mene uhvatili smo se u kolo i nema nazad. U tome nam treba podrška svih vas uz opštu slogu i jedinstvo ne gledajući na stranačku pripadnost koja je bila izražena tokom predizborne i izborne kampanje.

jagodic-nova-godina-5

Na kraju, načelnik opštine, u svoje i ime svojih saradnika i cijele opštinske administracije, svim prisutnim a preko njih i svim građanima opštine poželio je srećnu i uspješnu Novu 2017. godinu, božićne i ostale praznike sa željom da ih prati zdravlje i veselje, uz obećanje da će ih opštinska administracija kao servis pratiti svojom aktivnošću s ciljem da svima bude bolje na sreću i blagostanje svih njenih građana.

jagodic-nova-godina-6

I svi prisutni su čestitali načelniku, a preko njega i svim zaposlenim u opštinskoj administraciji, predstojeće praznika.

Tekst i foto: Sreten Mitrović