U četvrtak tradicionalno Svetosavsko veče

24. јануара 2017. 058.ba

Dom kulture

VIŠEGRAD – Srpsko prosvjetno i kultgurnu društvo „PROSVJETA“ Višegrad, Narodna biblioteka „IVO ANDRIĆ“ Višegrad, Dom kulture, Srednja škola „IVO ANDRIĆ“ i Društvo ljubitelja pisane riječi „MOST“ Višegrad u četvrtak, 26. januara 2017. godine sa početkom u 17,00 časova, u maloj sali Doma kulture Višegrad organizuju tradicionalno SVETOSAVSKO VEČE.

U programu učestvuju: Učenici Srednje škole „Ivo Andrić“ Višegrad, članovi pjesničkog kluba iz Rudog i Pjesnici Društva ljubitelja pisane riječi „Most“ iz Višegrada.

U sklopu večeri Narodna biblioteka „Ivo Andrić“ proglasiće najaktivnije članove-čitaoce u 2016. godini.

Voditelj programa je Stojka Mijatović, predsjednik Društva bibliotekara Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: