Humanitarni koncert udruženje „Bolje sutra“

25. децембра 2017. 058.ba

dom_kulture-cajnice

ČAJNIČE – Kraj godine je uvijek lijepa prilika da se iskaže malo humanosti. Naravno humanost uvijek dobro dođe, ali ovo doba godine daje joj nekako poseban šarm. Svi Čajničani će imati priliku za malo humanosti 29.12. kada će u organizaciji udruženja „Bolje sutra“ biti održan koncert humanitarnog karaktera.

Udruženje „Bolje sutra“ je udruženje roditelja, mladih i djece sa posebnim potrebama. Skoro su osnovani i trude se da prikupe bar osnovna sredstva koja će im omogućiti funkcionisanje. Imaju mnogo planova, želje da pomognu i volje da rade im ne nedostaje. Tako da dođite, podržite ih. Ulaznica će biti jednu cijelu marku. Mjesto događaja kino sala Doma kulture „Filip Višnjić“. Vrijeme 18h.

Program će biti više nego zanimljiv, a između ostalog svoj nastup će imati dječiji vrtić „Bajka“, Balša Kajević, Crkveni hor „Krasnica“ Milan Šekarić, Sara Kuvelja, Đurđica Ivanović, Nemanja Maksimović, te Kud „Izvor“, učenici nižih razreda OŠ „Jovan Dučić“.

Ovo obećava lijepo veče, puno talenta i mladosti, a vrhunac svega humanost. Tako da, još jednom. Dođite.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: