Škola engleskog jezika ponovo u Čajniču

06. марта 2018. 058.ba

ČAJNIČE – U organizaciji Centra za kulturu i informisanje Foča, uskoro u Čajniču počinje škola engleskog jezika. Prijave se mogu slati do 15. marta kod profesora Njegoša Janjića na telefon 065/931-648.

Ovo je odlična prilika da se stekne osnovno znanje engleskog jezika, i odgovarajuća diploma za to. Skoro je završena predhodna grupa, koja se istakla na završnom ispitu.
Janjić kaže:

„Pored znanja koje je stekla grupa (a mnogi su se po prvi put sreli sa stranim jezikom), svima nam je to bilo lijepo druženje. Doduše, takve su bile i prethodne (da ne favorizujem neku), ali je ova ostala u svježem pamćenju. Pokazano je zavidno znanje i napredak, što je potvrdio i direktor Centra iz Foče, koji je prisustvovao polaganju. Do sada je iškolovano njih 30-ak.“

Engleski jezik je jezik današnjosti, poslovnog svijeta, i komunikacija. Znanje ovog jezika predstavlja priliku da se prošire vidici, ali i unaprijede lične sposobnosti i mogućnosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: