Huliganizam u Čajniču

Foto: Nikola Radmilović - 23. маја 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Ovih dana svjedoci smo divljanja neidentifikovanih huligana u Čajniču. Njihove mete su težak rad i trud mladih ljudi ovoga grada. Prvo su lomili klupe i prepreke na „stazi zdravlja“, a onda su prešli na terene kod bazena gdje su nastavili svoj suludi pir uništavajući opšte dobro. Građani su zgroženi.

Ovo je najviše pogodilo mlade koji se raduju ljetu koje ide. Mnogima nisu jasni postupci lica koja se kriju iza ovoga. Djecu koja su radila čitavu jesen i proljeće da naprave nešto, uljepšaju Čajniče, dodaju mu nove sadržaje, ovo posebno ljuti. Oni ističu da se nadaju da slični ispadi više neće ponoviti, ali se i boje da dok neko ne bude kažnjen slične stvari će se nastaviti dešavati.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: