Renovirana teretana u Sportskoj dvorani

SRNA - Jovana Borovčanin - 05. маја 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – U Sportskoj dvorani Višegrad otvorena je renovirana teretana, za koju su opština Višegrad i preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ izdvojili oko 9.000 KM.

Inicijator ove aktivnosti Goran Ćećez rekao je da je novac uložen u renoviranje teretane, zamjenu starih sprava i kupovinu novih.

„U teretani imamo kros-mašinu, nožnu ekstenziju, lat-mašinu, tegove, a kupljene su i nove klup, dok je dio starih obnovljen“, dodao je Ćećez.

On je istakao da se ovim stiču odlični uslovi za treniranje, poboljšani su uslovi za pripremanje svih sportskih selekcija u opštini Višegrad, a očekuje se i veći broj rekreativaca.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je opština učestvovala u rekonstrukciji teretane i pomogla da budu obezbijeđene potrebne sprave.

„Ovo je još jedan od primjera gdje opština Višegrad pokazuje da brine o mladim ljudima“, istakao je Đurević.

On je dodao da će opština nastaviti da pomaže sport i mlade jer su mladi ljudi potrebni ovom gradu.

Odbornik u Skupštini opštine Višegrad Darko Andrić rekao je da Višegrad zaslužuje teretanu jer vježbajući omladina ima mogućnost da zdravije provodi vrijeme.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: