Maturska šetnja višegradskih osnovaca (VIDEO)

Radio Višegrad - 11. juna 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – Svečanim defileom višegradskim ulicama, učenici završnih razreda OŠ „Vuk Karadžić“ obilježili su završetak osnovnog školovanja.

Maturanti su u pratnji svojih nastavnika od osnovne škole krenuli prema glavnoj ulici Kralja Petra do Trga palih boraca a zatim i do Andrićgrada.

Direktor osnovne škole Momir Radojičić rekao je da je ovo jedna od uspješnijih generacija učenika što dokazuju i odlični rezultati koje su postigli na mnogobrojnim takmičenjima.

Uspješan završetak osnovnog školovanja i otvaranje jednog novog poglavlja života malim maturantima poželio je i načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević koji je istakao da će opština i dalje ulagati u obrazovanje višegradske omladine.

Đak generacije OŠ „VUk Karadžić“ je Petar Marković koji je istakao da nakon osnovne ima u planu da upiše Ekonomsku školu u Višegradu.

Drugarsko veče za 73 maturanta osnovne škole održano je u prostorijama ove obrazovne ustanove.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,