Humanitarno veče „Srcem za Stefana“ 4. decembra u Rogatici

29.11.2018.

ROGATICA – Mještani Rogatice Miroslav Stjepanović i Aleksandar Okilj, u utorak 4. decembra ove godine organizuju humanitarno veče pod motom “Srcem za Stefana Perendiju”.

Organizator je naveo da posjetioce ove manifestacije, koja se u diskoteci “M” organizuje prvi put, očekuje bogat kulturno-zabavni program, te da je sav prihod od prodatih ulaznica namijenjen za pomoć Stefanu Perendiju.

Stefan je obolio od Hodgkin limfoma tipa NLPL. Pre uspostavljanja dijagnoze on je vodio miran život, bio je u radnom odnosu, posvećen obavezama, sa mnogobrojnim interesovanjima i planovima za budućnost.

Neophodno je brzo reagovati jer jedinu šansu za Stefanov oporavak pruža autologa transplatacija matičnih ćelija iz periferne krvi i lekovi iz grupe Checkpoint inhibitora. Ovaj vid terapije, sa velikim procentom uspešnosti, moguće je sprovesti u Nemačkoj, pri čemu je za lečenje i boravak potrebno prikupiti značajan iznos novčanih sredstava. S tim ciljem, porodica i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za lečenje kako bi Stefanu dali šansu za izlečenje i povratak normalnom načinu života.

Humanitarno veče počeće u 20,00 časova, a cijena ulaznice je 5 KM.

„Pomozimo Stefanu! Dodjite i budite dio humanog dijela. Njemu možemo pomoći kupovinom karte za humanitarni koncert“- poručio je organizator.

Na Humanitarnoj večeri za Stefana učestvovaće: Košava bend, Ruzmarin bend, Akademik bend, City bend Giga i Toda bend i DJ Aleksandar.