Osnovci izveli program „Zimske radosti“

SRNA - Jovana Borovčanin - 31. decembra 2018. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“ izveli su program „Zimske radosti“, nakon čega je održano veče folklora u okviru manifestacije „Zimski dani Višegrada“, koja se održava na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu.

Pedagog Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Tanja Novaković rekla je da u programu učestvuju članovi dramske, recitatorske, literarne, novinarske, ekološke i sekcije „Naša tradicija“.

„Svako iz svog segmenta dao je prikaz novogodišnjih radosti. Članovi sekcije `Naša tradicija` pripremili su zanimljivosti o Svetom Nikoli, a ekološka sekcija će ispričati priču o životu životinja u zimi“, istakla je Novakovićeva.

Predsjednik Kulturno–umjetničkog društva /KUD/ „Bikavac“ Borislav Poljčić rekao je da mu je drago što djeca učestvuju u ovoj manifestaciji, na kojoj pokazuju svoje umijeće igrom i pjesmom.

Osim KUD-a „Bikavac“ nastupili su i članovi KUD-a „Kralj Petar Prvi ujedinitelj“ iz Višegrada.

Manifestacija „Zimski dani Višegrada“ završava se 6. januara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: