Vaskršnja jaja članovima Udruženja „Rastimo srećno“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 24. априла 2019. 058.ba

ROGATICA – Povodom predstojećeg Vaskrsa kao najradosnijeg hrišćanskog praznika, Udruženje djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo srećno“ i ove godine za svojih 30 članova obezbijedilo je po dvije školjke, odnosno 60-toro jaja.

Predsjednik Udruženja Mile Ćebić reče da je 50 posto sredstava za kupovinu jaja obezbijedilo DOO „Despot“ iz Rogatice, a ostalih 50 posto su sredstva koje je Udruženje dobilo kao grant iz budžeta opštine.

Vaskršnja jaja uručena su danas, 24. aprila. Dolazak većeg broja roditelja čija su djeca i omladina članovi Udruženja iskorišćen je za dogovor oko angažovanja i jednog psihologa koji bi radio uz postojećeg logopeda, dok će se za usluge defektologa i dalje ovaj stručnjak angažovati iz Doma zdravlja „Dr Zoran Mitrović“ sa kojim Udruženje ima dobru saradnju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.