Književno veče – Saradnja Srbije i Srpske

RTRS - 27. avgusta 2019. 058.ba

ANDRIĆGRAD – U Andrićgradu je održano književno veče na kome su se publici predstavili članovi Književne omladine Srbije. Potpisan je i protokol o saradnji sa Poetskim klubom Znakovi iz Višegrada.

Promovisane su knjige Stane Mojsilović, Duška Blagojevića i Marijane Dešić.

– Predstavio sam triologiju epske fantastike o drago ratnicima, jer je epska fantastika moja velika ljubav i smatram da je život kombinacija mašte i stvarnosti i da je jako teško povući jasnu crtu i reći- ovo je stvarnost, ovo mašta – kaže Blagojević.

– U romanu „Memoari duše“ pisala sam o saplitanju mladosti i čini mi se više nego ikad je potrebno da mladi svojim radom ukažu na prave vrijednosti – istakla je irjana Dešić.

Domaćin ove književne večeri bio je poetski klub Znakovi iz Višegrada.

Božidar Škobić iz Poetskog kluba Znakovi, nada se da će omladina Višegrada i Srpske i Srbije još više sarađivati i da će pisci i pjesnici do starosti biti prijatelji.

Ovom prilikom potpisan je i protokol o saradnji između Književne omladine Srbije i Poetskog kluba Znakovi iz Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.