Treneri i sportisti prodefilovali gradom

SRNA - Jovana Borovčanin - 18. septembra 2019. 058.ba

VIŠEGRAD – Višegradski sportisti i treneri, njih 400, prodefilovali su 16. septembra od Sportske dvorane u tom gradu do Andrićgrada.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević pozdravio je sportiste i rekao da je lijepo vidjeti defile pun nasmijanih lica.

„Opština će nastaviti da pomaže sve sportske klubove i sportske manifestacije i vjerujem da će iz godine u godinu biti sve više sportista. Na nama je da im omogućimo dobre uslove za bavljenje sportom“, naveo je Đurević.

On je naglasio da opština izdvaja blizu 500.000 KM za sportske klubove i javnu sportsku ustanovu „Drina“.

Trener Odbojkaškog kluba „Hidroelektrane na Drini“ Jovo Sarić rekao je da su sportisti najljepše što Višegrad ima jer oni grad predstavljaju na svim takmičenjima širom Republike Srpske.

„Podrška koja je uvijek prisutna od opštine i načelnika i sponzora `Hidroelektrane Višegrad` mnogo nam znači“, istakao je Sarić.

Trener Košarkaškog kluba „Varda“ Ilija Vidaković rekao je da opština brine o sportskim klubovima.

„Uz podršku načelnika uspjeli smo da vratimo klub u normalno funkcionisanje, a zahvaljujem i `Hidroelektrani Višegrad` za pomoć bez koje ne bi mogli funkcionisati“, istakao je Vidaković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.