Radosna vijest za poljoprivrednike u Rogatici – Uskoro protivgradna zaštita

Tekst: Sreten Mitrović - 08. oktobra 2019. 058.ba

ROGATICA – Zahvaljujući sredstvima koja je obezbijedila Vlada Republike Srpske u visini od 25 miliona maraka za projekat proširenja protivgradne zaštite u Srpskoj i opština Rogatica biće time obuhvaćena.

O tome su ovih dana razgovarali načelnik opštine Milorad Jagodić i njegovi saradnici sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i dogovorili realizacviju ovog željno očekivanog projekta posebno od strane poljoprivrednika.

U planu je da se instaliraju tri protivgradne stanice. U Oprašićima za područje Borika i Berkovića, na Rasput Njivama za Rogaticu i okolinu i Vragolovima za sočički kraj.

– Ovo je za našu opštinu vrlo značajan projekat. Doprinijeće da se od nevremena, koje u ljetnim mjesecima nije rijetkost, sačuva prije svega ratarstvo i voćarstvo, ali i ostala imovina građana, rekao je načelnik opštine Milorad Jagodić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.