Održana humanitarna priredba „Jedan slatkiš jedno dijete“

25. decembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Sinoć je održana humanitarna priredba „Jedan slatkiš jedno dijete“ u organizaciji Savjeta učenika SŠC „Petar Petrović-Njegoš“.
Odlična priredba oduševila je Čajničane.

Đurđica Simović predsjednik Savjeta učenika kaže:

„Povodom humanitarne akcije „Jedan slatkiš, jedno dijete“, zajedno smo organizovali priredbu. Novac koji smo prikupili ćemo iskoristiti da napravimo paketiće za mališane iz socijalno ugroženih porodica, iz višečlanih porodica itd. Nismo očekivali da će sala biti prepuna, ali bila je. Oduševljeni smo, i prezadovoljni. Posebno mi je drago što su večeras sa nama bili drugari iz KUD „Kralj Petar Ujedinitelj“ iz Višegrada. Želim da se zahvalim svim učesnicima. Takođe da se zahvalim Domu kulture „Filip Višnjić“, načelniku opštine Čajniče i ostalim institucijama koje su nam pomogle u organzovanju ove priredbe. A u ime svih članova, kao i u svoje lično ime zelim da kazem jedno ogromno hvala svim Čajničanima koji su večeras pokazali da imaju ogromna srca.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.