Podijeljeno 100 paketa za socijalno ugrožene

SRNA - Jovana Borovčanin - 03. januara 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Centar za socijalni rad u Višegradu, u saradnji sa opštinskom upravom, obezbijedio je povodom božićnih praznika 100 paketa za socijalno ugrožene građane, za šta je izdvojeno 5.000 KM.

Načelnik opštine Mladen Đurević rekao je da na ovaj način žele pomoći socijalno ugroženim porodicama da lakše dočekaju najradosniji hrišćanski praznik Božić.

„Odlučili smo da na ovaj način pred Božić obradujemo one kojima je to najpotrebnije kako bi se sa svojim porodicama pripremili za praznike“, rekao je Đurević.

On je svima poželio da praznike provedu u sreći i zdravlju.

Zamjenik direktora Centra za socijalni rad Biljana Žerajić rekla je da su pakete dobili korisnici stalne novčane pomoći i socijalno ugroženi stanovnici Višegrada.

„Riječ je o sanitarno-prehrambenim paketima koje smo pripremili kako bi svi najradosniji praznik Božić proslavili na najljepši način“, navela je Žerajićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.