Nema prijavljenih slučajeva korona virusom

SRNA - Jovana Borovčanin - 27. фебруара 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Na području opštine Višegrad nije prijavljen nijedan sumnjiv slučaj na virus korona i situacija u ovom trenutku nije alarmantna, izjavio je Srni predsjednik opštinskog Odbora za zdravlje Goran Lončarević.

„Građanima se preporučuje da izbjegavaju putovanja u rizična područja i da sprovode mjere lične zaštite od infekcija“, rekao je Lončarević nakon današnjeg sastanka održanog u Domu zdravlja Višegrad.

On je istakao da ova zdravstvena ustanova preduzima sve potrebne mjere, poštujući instrukcije Instituta za javno zdravlje Republike Srpske.

„Opština Višegrad na čelu sa načelnikom Mladenom Đurevićem prati aktuelna dešavanja i pruža punu podršku Domu zdravlja i Odboru za zdravlje“, dodao je Lončarević.

Zdravstveni radnici višegradskog Doma zdravlja upoznati su na sastanku o najnovijim informacijama i uputstvima Instituta za javno zdravlje i resornog ministarstva kako bi bili spremni da reaguju u slučaju potrebe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.