Konkurs za kratku priču časopisa „Soko“ za 2020. godinu

17. marta 2020. 058.ba

Časopis Soko

PORODICA-OSNOV OPSTANKA CRKVE I DRUŠTVA

Redakcija časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu «SOKO», Srpskog sokolskog društva «Soko» iz Dobruna kod Višegrada, uz podršku Izdavačke kuće „Dabar“ Mitropolije dabrobosanske, raspisuje KONKURS Za kratku priču na temu: «PORODICA-OSNOV OPSTANKA CRKVE I DRUŠTVA».

Na konkurs se primaju neobjavljene kratke priče, čiji su autori iz svih srpskih krajeva.

Kratke priče se dostavljaju u tri primjerka potpisana šifrom, s tim da posebna koverta sadrži rješenje šifre i podatke o autoru.

Jedan autor može poslati najviše DVIJE kratke priče na zadatu temu, maksimalne dužine do 150 redova.

Prispjele kratke priče se ne vraćaju, a najbolje će odabrati žiri Redakcije «Sokola».

Radovi se šalju poštom na adresu SSD «SOKO», sa naznakom za konkurs za kratku priču časopisa «Soko», 73247 Dobrunska Rijeka-manastir „Svetog Nikolaja“, a krajnji rok za dostavljanje radova je 25. april 2020. godine.

Redakcija «Sokola» najuspješnije autore nagradiće: za prvo mjesto 200 KM, za drugo mjesto 100 KM i za treće mjesto 50 KM.

Na konkursu ne mogu učestvovati članovi Redakcije časopisa «Soko», a sve informacije u vezi sa ovim konkursom mogu se dobiti na telefone: broj 058 612-112, 065 431-505 i 065 536-386.

REDAKCIJA ČASOPISA „SOKO“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.