Pohvale za rad opštinskog Štaba za vanredne situacije

SRNA - Jovana Borovčanin - 15. aprila 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Pomoćnik direktora Republičke uprave Civilne zaštite Biljana Pajić rekla je da su prilikom posjete Višegradu obišli i karantin u ovoj lokalnoj zajednici i granični prelaz Vardište.

„Jako smo zadovoljni, sve pohvale za karantin. Riječ je o jednom bolje organizovanom karantinu u lokalnim zajednicama Republike Srpske. Obišli smo i granični prelaz Vardište, koji nije jedan od frekventnijih graničnih prelaza u Vardištu, tako da nije bilo osoba na prelazu u karantinu“, navela je Pajićeva.

Ona je pohvalila Štab i rad načenika, te istakla da opštinski Štab za vanredne situacije u Višegradu svakodnevno zasjeda, da su jako organizovani, kao da su informacije koje su iznijeli usklađene sa mjerama Republičkog Štaba.

Prema informacijama Štab za vanredne situacije 51 osoba je u kućnoj izolaciji, devet lica je u karantinu lokalne zajenice, a zdravstveni nadzor napustilo je 317 osoba.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.