Skraćeno radno vrijeme za prvomajske praznike

SRNA - Jovana Borovčanin - 30. aprila 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Na području opštine Višegrad za 1. maj – Međunarodni praznik rada, zabranjen je rad, a izuzetno mogu da rade trgovački objekti prehrambene robe, rečeno je Srni u višegradskoj opštinskoj upravi.

Od 7.00 do 11.00 časova mogu da rade trgovine na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima, pravna i fizička lica koja obavljaju proizvodnju hljeba i peciva, prodajni objekti tipa dragstor, trgovinski objekti na benzinskim stanicama, trgovine na malo pogrebnom opremom.

U opštinskoj upravi Višegrad navode da je radno vrijeme poslovnih subjekata u subotu i nedjelju, 2. i 3. maja, regulisano u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srpske.

U dane vikenda, 2. i 3. maja, od 7.00 do 11.00 časova dozvoljen je rad pravnim licima i preduzetnicima, kojima je rad dozvoljen u skladu sa zaključcima Vlade Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.