U Fond solidarnosti uplaćeno 25.101 KM

SRNA - Jovana Borovčanin - 15. aprila 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Radnici preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Višegrad su u Fond solidarnosti Republike Srpske uplatili 25.101 KM, a u ovoj akciji učestvovalo je 96,7 odsto radnika, potvrdio je Srni direktor ovog preduzeća Nedeljko Perišić.

Perišić je istakao da se na poziv Vlade Republike Srpske i preporukama koje su donijete dobrovoljno odazvalo 293 radnika, od ukupno 303 zaposlenih.

„Žao mi je što pojedini radnici i članovi organizacije upravljanja preduzeća nisu shvatili značaj ove akcije i nisu se odazvali nikako ili u onoj mjeri koja je bila preporučena. Želim da čestitam svima koji su se uključili u ovu borbu, da izrazim svoje poštovanje za solidarnost i humanost u teškim danima, koji su nas zadesili“, naveo je Perišić.

On je naglasio da proizvodnja u ovom preduzeću ide planiranim tokom, te da se svi pridržavaju mjera koje donose institucije i štabovi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.