Uspješni maturanti na prijemu kod načelnika

19.06.2020.

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević primio je danas u svom kabinetu uspješne maturante, koji su srednju školu završili u Beogradu i Užicu, Jelenu Jovanović i Milana Dikića.

Đurević je maturantima čestitao na dosadašnjem uspjehu i poželio da uspjeh nastave i u daljem školovanju.

„Ovo su učenici za koje smo naknadno dobili informacije da su uspješni, jer su srednjoškolsko školovanje nastavili u drugim gradovima. Nama je zadovoljstvo da pomažemo i na ovaj način podstičemo mlade da budu istrajni, vrijedni i da za svoje znanje budu i nagrađeni“, kazao je Đurević.

On je maturantima uručio skromne poklone, uz želju da na najbolji način promovišu svoj grad, kao što su to do sad i činili.

Đurević je pozvao i ostale maturante koji su školu završili uspješno i sa odličnim uspjehom u drugim gradovima, a iz Višegrada su, da se jave u opštinu Višegrad.

Jelena Jovanović je završila Vojnu gimnaziju i školovanje nastavlja na Vojnoj akademiji u Beogradu.

„Srećna sam što smo bili na prijemu kod načelnika. Ovo je još jedan pokazatelj da naša opština stoji iza nas i to nam mnogo znači i daje nam podstrek da i dalje napredujemo“, rekla je Jovanovićeva.

Milan Dikić je završio Tehničku školu u Užicu, a dalje se opredijelio za Mehatroniku u Novom Sadu.

„Hvala načelniku na prijemu. Ovo nam mnogo znači, nastaviću i dalje da se borim i nastavim kao do sada“, rekao je Dikić.

SRNA - Jovana Borovčanin