Danijeli Perković iz Rogatice vikend za dvoje u Višegradskoj banji

SRNA - Jovana Borovčanin - 30. jula 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Danijela Perković iz Rogatice dobitnik je glavne nagrade – vikend za dvoje u hotelu „Vilina vlas“ u Višegradskoj banji, u okviru trećeg izvlačenja nagradne igre „Čekamo vas u Višegradu“.

Osim glavne nagrade, dobitnica je osvojila i vaučer opštine Višegrad u vrijednosti od 50 KM za ugostiteljske usluge u nekom od višegradskih restorana, a pripada joj i besplatna konzumacija kraft piva u pokretnom višegradskom pabu „Bir bajk“ za dvije osobe, besplatna zip lajn vožnja kod Višegradske ćuprije za dvije osobe.

Osim toga, Danijeli Perković pripada i besplatna gradska vožnja sup daskama ili kajacima u Višegradu za dvije osobe, besplatna vožnja turističkim brodićem Marina za dvije osobe i besplatna gradska vožnja turističkim vozićem Ćirko za dvije osobe.

Danas su izvučeni i dobitnici poklon vaučera u vrijednosti od 50 KM koje dodjeljuje opština Višegrad, a to su Vanja Janković iz Brčkog, Mladen Perišić iz Beograda, Milica Gligorić iz Bačkog Gradišta, Aleksandar Đurić iz Novog Sada, Zorica Janković iz Gradiške, Božo Tanasković iz Čajniča i Dragan Arsenin iz Novog Sada.

Svoje nagrade dobitnici mogu iskoristiti do 30. septembra 2020. godine.

Organizatori promotivne turističke kampanje su opština Višegrad i Turistička organizacija Višegrad, u saradnji sa hotelom „Višegrad“, kompleksom Andrićgrad, hotelom „Vilina vlas“ i vlasnicima turističkim atrakcija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.