Izabrano tročlano Predsjedništvo beba

SRNA - Jovana Borovčanin - 14. jula 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Tročlano Predsjedništvo beba u okviru manifestacije „Konferencija beba“, čine najmlađa beba Sara Šimšić, najstarija beba Vukašin Jeremić i beba sa najviše braće i sestara Jovan Jovanović.

Jelena Šimšić, majka najmlađe bebe, zahvalila je opštini Višegrad za prigodan poklon, izrazivši zadovoljstvo što je Sara učestvovala u Konferenciji beba.

Željana Jeremić, majka najstarije bebe, rekla je da je ovo jako lijep gest, iako je trenutna epidemija virusa korona.

„Zahvaljujem se opštini Višegrad i svima na nagradama i poklonima. Lijepo je biti dio zajednice koja misli na vas“, istakla je Jeremićeva.

Načelnik Odjeljenja za lokalni razvoj, privredu i društvene djelatnosti Ana Bogdanović rekla je novinarima da su posjetili porodice tročlanog Predsjedništva i uručili nagrade zbog, epidemiološke situacije i uz poštovanje mjera i preporuka.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da ovom manifestacijom u Višegradu promovišu rađanje djece, kao značaj porodice za društvo.

„Opština ulaže u promociju porodičnih vrijednosti i podršku nataliteta, sa ciljem da se poveća broj rođenih beba“, istakao je Đurević.

Nagrade za učesnike obezbijedila je opština Višegrad u saradnji sa Gradskom apotekom i Crvenom apotekom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.