Proglašena imena dobitnika poklon vaučera

SRNA - Jovana Borovčanin - 10. jula 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – U prostorijama višegradske Turističke organizacije danas su izvučeni dobitnici turističkih poklon-vaučera u okviru promotivne kampanje „Čekamo vas u Višegradu“, koju je organizovala ova organizacija uz podršku opštine.

Prvu nagradu, vikend za dvoje u hotelu „Višegrad“ i vaučer od 50 KM, dobila je Nataša Kostić sa Pala.

Danas je podijeljeno i pet vaučera u vrijednosti od 50 KM koje dodjeljuje opština Višegrad, a dobitnici su Vladimir Majstorović iz Šipova, Silva Milanović iz Prijedora, Ljubica Vasić iz Banjaluke, Ljiljana Guja sa Pala i Dejan Janković iz Priboja.

Direktor Turističke organizacije Višegrad Olivera Todorović rekla je novinarima da je cilj ove kampanje privući što veći broj turista iz BiH i regiona, kojih je ove sezone dosta manje nego prethodnih zbog pandemije virusa korona.

U prvom krugu učestvovale su 464 prijavljene osobe iz BiH i regiona.

Drugo izvlačenje biće 20. jula za poklon-vikend u kompleksu Andrićgrad, a 30. jula za poklon-vikend u Višegradskoj banji.

Prijave za učešće u kampanji objavljene su na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Višegrad www.visegradturizam.com, a nagrade se mogu iskoristiti najkasnije do 30. septembra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.