Sveti Prokopije u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 21. jula 2020. 058.ba

ROGATICA – I pored toga što se danas na Svetog Prokopija prema narodnom vjerovanju, ne valja kupati, na novootvorenom bazenu za kupanje u kompleksu Sportsko-rekreativnog centra „9.januar“, tokom cijelog dana bilo je živo. Kupali su se uglavnom mladi, a bio je i po koji stariji kupač.

Došlo je rekoše, zaduženi za bezbjednost na bazenu i eventualni spasioci za nedaj Bože, Nemanja Okiljević i Gordan Tešević, i nešto kupače iz susjednih opštine Sokolac, Novo Goražde i Višegrad. Sve je prošlo u najboljem redu i bez ikakvih problema. Za sutra se, obzirom na najavljeno izuzetno topao dan, očekuje se da na bazenu i oko njega bude znatno više kupača.

Jedino što već fali, je neka pokretna prodavnica sladoleda i ostalih sitnica kojim se upotpunije zadovoljstvo boravka na ovom mjestu odmora i rekreacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.