Kandidaturu Mladena Đurevića podržali DNS, SP i Ujedinjena Srpska

SRNA - Jovana Borovčanin - 28. августа 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović rekao je da koalicija SNSD-DNS-SP-Ujedinjena Srpska nastavlja saradnju kako bi pružili podršku kandidaturi Mladena Đurevića za načelnika ove opštine na predstojećim lokalnim izborima.

„Nadam se da će ovaj izborni ciklus proteći u korektnoj atmosferi i da ćemo poslije izbora zajednički formirati vlast“, istakao je Petrović, nakon sastanka predstavnika koalicionih stranaka.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Mladenko Tasić rekao je da se Đurević u proteklom mandatu pokazao kao čovjek koji ima veliku volju i energiju da uradi više za Višegrad.

„Upravo zbog toga ćemo Đureviću i ovaj put dati podršku kao kandidatu za načelnika. Nadamo se da ćemo ostvariti sve zajedničke ideje i Višegrad učiniti još boljim mjestom za život“, naglasio je Tasić.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Višegrad Željko Ševrt istakao je da ova partija daje punu podršku kandidatu SNSD-a Mladenu Đureviću na predstojećim izborima.

„Ne sumnjamo da ćemo zajedno sa koalicionim partnerima napraviti dobar rezultat na sljedećim izborima i ostvariti ubjedljivu pobjedu“, naveo je Ševrt.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Višegrad Jasna Dujmušić Vidaković rekla je da je ova partija od svog osnivanja u ovoj lokalnoj zajednici podržavala aktuelnu vlast i načelnika Đurevića.

„Osnovani smo kao podrška SNSD-u i zajedničoj koaliciji, a bićemo tu i u narednom periodu za sve što načelnik bude predložio i realizovao. Uz našu maksmimalnu podršku, želimo mu svu sreću na predstojećim izborima“, istakla je Vidakovićeva.

Kandidat za načelnika opštine Višegrad Mladen Đurević zahvalio je predsjednicima koalicionih stranaka za pruženu podršku, te izrazio zadovoljstvo što je ispred kolacije koja opstaje dugi niz godina.

„Vjerujem da ćemo zajedničkim trudom i radom, kao što je bilo i do sada, ostvariti ubjedljivu pobjedu i da će ove četiri političke partije formirati skupštinsku većinu. Otvoreni smo i za druge partije i nezavisne kandidate koji se odluče da zajednički učestvujemo u izbornoj kampanji, a i poslije izbora da učestvuju u vladajućoj koaliciji“, istakao je Đurević, koji je i načelnik ove opštine.

On je podsjetio da je u prethodnom mandatu u Višegradu realizovan veliki broj projekata.

„Vjerujem da ćemo sredstvima Vlade Srpske i sopstvenim resursima nastaviti da uređujemo naš Višegrad kako bi mladi ostajali ovdje i tu formirali svoje porodice. Višegrad je dobra i lijepa opština, a pozivam sve ljude koji vjeruju u našu koaliciju da nam daju podršku koju ćemo opravdati u narednom periodu“, rekao je Đurević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.