Drina HE ubjedljiva protiv Gubera iz Srebrenice

19.09.2020.

VIŠEGRAD – Fudbaleri Drine HE su danas bili silni. Na svom terenu ugostili su ekipu Gubera iz Srebrenice i pobijedili ubjedljivim rezultatom 5:1.

Ekipa Jadranka Janjića prvo je došla u vođstvo preko ponajboljeg fudbalera Miloša Pejovića u 24. minutu. Nakon samo dva minuta. gosti dolaze do izjednačenja, a strijelac je bio iskusni Ivan Maksimović. U 32. minutu domaći fudbaleri dolaze do vođstva od 2:1, i ponovo Pejović, najbolji igrač ovog susreta. Sa ovim rezultatom ekipe su otišle na odmor.

Mreže su mirovale sve do 64. minute, kada na scenu stupa Dalibor Damjanović sa svojim prvim golom na ovom meču. Drugi je postigao sa bijele tačke u 88. a konačni rezultat 5:1, postavio je Pejović samo minut kasnije.

Današnju utakmicu prvi put ove sezone počeo je 18-godišnji Aleksa Gračanin. Iako to nije njegova prirodna pozicija, od prvog minuta igrao je na poziciji štopera, a upisao je čitavih 90 minuta. Danas su sa klupe ušli i sjajni fudbaleri Stefan Spasojević, Bojan Krsmanović i Vladimir Radović, dokaz da imamo odličnu ekipu za ovu sezonu. Zbog crvenog kartona, u protoklu za meč nisu bili Igor Šimšić i Đorđe Okuka, standardni prvotimci.

U narednom kolu, FK Drina HE gostuju kod ekipe Bratstva iz Bratunca.