Mtel školarcima u Rogatici – Donirana vrijedna sportska oprema

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 18. septembra 2020. 058.ba

ROGATICA – Telekom Srpske i kompanija Mtel iz Banja Luke, preko svoga predstavnika Milenka Jevđevića, a u prisustvu zamjenice načelnika opštine Jelene Karadžić i načalnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti u Opštinskoj upravi Delivoja Đerića, uručili su danas, 18. septembra, vrijedan poklon Osnovnij školi „Sveti Sava“ i Srednjoškolskom centru „27. januar“ u Rogatici.

Radi se o sportskoj opremi u kojoj su po dvije table za košarku i pripadajućom opremom (obručene i mrežice), po 10 košarkaških i pet odvojkaških lopti.

Uručujući ovaj poklon školarcima Osnovne škole „Sveti Sava“, Milenko Jevđević u kojoj je nakad i sam osvajao prva slova i savlađivao časove fizičkog vaspitanja, reče da su lopte i loptanja bili i tada iznad svega. U nadi da je tako i kod ovovremenskih generacija, kompanije Mtel, odnosno njena Direkcija za korporativne poslove, odlučila je da na ovaj način podrži sve koji vole loptu i loptanje. Ovoga puta došli smo sa poklonom ljubitljima košarke i odbojke kojim se kao i nekada u moje vrijeme bave i djevojčice i dječaci.

Mtel, dodao je on, želi da oni što više vremena, pogotovo u ovo vrijeme pandemije korona virusa, provode na sportskim terenima, da kroz sport steknu puno novih prijatelja i da uvijek budu zdravi, dobro i uspješni ljudi.

Na ovom, za obje škole vrijednom poklonu, u ime preko 800 učenika i nastavnika u Osnovnoj školi zahvalio se direktor Milomir Draganić, a Srednjoškolskog centra, u kome se obrazuje nešto više od 320 učenika, direktorica Žaklina Lelek.

Zahvalnost je došla i od učenika. Prva se zahvalila Ekatarina Kovačević, a onda Petar Perendija, Vasilija Ivanović, Ivana Puhalac – sve učenici petog razreda osnovne škole, kao i učenici Srednjoškolskog centra, koji rekoše da će im ovaj poklon puno značiti na jačanju fizičkog i duhovnog obrazovanja na putu da budu zdravi i dobro ljudi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.