Uređena dječija i sportska igrališta

SRNA - Jovana Borovčanin - 24. septembra 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Zaposleni u višegradskoj Direkciji za izgradnju i razvoj i u Javnoj sportskoj ustanovi „Drina“ organizovali su danas akciju čišćenja dječijeg igrališta u naselju Garča.

Vršilac dužnosti direktora Javne sportske ustanove „Drina“ Miljan Babić rekao je da su ovo redovne aktivnosti koje zajednički organizuju ove dvije ustanove, te da zbog novonastale situcije nisu bili u mogućnosti da akciju realizuju na proljeće.

„Baziramo se na sva dječija i sportska igrališta, ne samo gradska. Očistili smo dječija igrališta u mjestima Dobrun i Greben, višegradskim naseljima Dušče i Kozačka, a planiramo da u narednom periodu očistimo igrališta u naselju Crnča i u selu Prelovu“, istakao je Babić.

On je dodao da je cilj ove akcije podizanje ekološke svijesti svih stanovnika Višegrada o važnosti zaštite životne sredine, kako bi se stvorili adekvatni uslovi da mladi provode kvalitetno vrijeme na ovim terenima.

Izvršni direktor administrativnog sektora Direkcije za izgradnju i razvoj Marko Nikitović apelovao je na sve korisnike igrališta da imaju više ekološke svijesti i da bacaju smeće na mjesta gdje je to predviđeno.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.