Vodovod u Prelovu do kraja godine

SRNA - Jovana Borovčanin - 15. septembra 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Izgradnja vodovoda u Prelovu biće okončana do kraja godine, čime će nakon 20 godina biti riješen problem vodosnabdijevanja ovog naselja, rekao je načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove opštine Višegrad Aleksandar Đukanović.

On kaže da su ove godine riješeni imovinsko-pravni odnosi za izvorišta Odžak jedan i dva i obezbjeđena potrebna dokumentacija, te da je realizacija projekta počela nakon izbora izvođača radova.

Đukanović je rekao novinarima da je 40 odsto posla, na ova dva dodatna izvorišta, u dužini od dva kilometra, završeno, te podsjetio da su završeni i radovi od izvorišta Gradina do transportnog vodovoda.

U izgradnju tri izvorišta, sa kojih će se Prelovo snadbijevati vodom, Gradina, Odžak jedan i dva, Vlada Republike Srpske investirala je 150.000 KM, a izvođač radova je Javno komunalno preduzeće „15. april“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.