Biće nastavljen razvoj Andrićgrada

SRNA - Jovana Borovčanin - 15. oktobra 2020. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Ministar trgovine i turizma Republika Srpske Suzana Gašić rekla je juče da je počeo postupak verifikacije svih ulaganja u Andrićgradu od sva tri suvlasnika.

Gašićeva je izrazila očekivanje da će biti verifikovani ovi ulozi i da će se nastaviti sa razvijanjem Andrićgrada kao jednog od najznačanijih projekata za Višegrad i Republiku Srpsku.

„Do sada je Vlada Republike Srpske u Višegrad uložila više od 15 miliona KM i vjerujem da svi prepoznaju značaj ovog projekta koji je ovu lokalnu zajednicu učinio prepoznatljivim na mapama svih turista“, rekla je Gašićeva novinarima u Višegradu.

Osim Andrićgrada, kaže Gašićeva, u Višegradu postoji i Višegradska banja koja ima veliki potencijal i Vlada Srpske će se uključiti u projekat njene sanacije.

Gašićeva i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić razgovarale su u Višegradu sa načelnikom opštine Mladenom Đurevićem o projektima na području ove lokalne zajednice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.