Gašićeva i Golićeva razgovaraju sa Đurevićem o projektima

SRNA - Jovana Borovčanin - 14. oktobra 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – U Višegradu je danas počeo sastanak ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenke Golić, ministra za trgovinu i turizam Suzane Gašić i načelnika ove opštine Mladena Đurevića na kojem će biti riječi o projektima na ovom području.

Očekuje se da će teme razgovora biti i ulaganja u energetsku efikanost Sportske dvorane i Doma zdravlja, te podrška u realizaciji projekta Komunalnog preduzeća „Komunalac“.

Sastanku prisustvuje i direktor Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Srđan Todorović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pero Petrović, direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić i odbornik u Skupštini opštine Višegrad Darko Andrić.

Izjave za novinare najavljene su za 11.45 časova.

U 12.00 časova Golićeva i Đurević posjetiće Sportsku dvoranu, gdje će se raditi energetska sanacija objekta u okviru projekta „Energetska efikanost u Republici Srpskoj“, koji realizuje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srpske.

Gašićeva će u 12.00 časova posjetiti kompleks Andrićgrad, nakon čega će održati sastanak sa Branislavom Andrićem iz Turističke organizacije i direktorom Rehabilitacionog centra „Vilina vlas“ Dušanom Bukvić.

Golić, Gašić, Đurević i Todorović će zajedno u 14.00 časova posjetiti opštinu Novo Goražde, gdje će ih primiti načelnik Mila Petković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.