Prijem za učenike generacije osnovne i srednje škole

Opština Višegrad - 02. oktobra 2020. 058.ba

VIŠEGRAD – Direktor preduzeća „He na Drini“ Nedeljko Perišić upriličio je prijem za učenika generacije višegradske Osnovne škole „Vuk Karadžić Andreu Tasić i učenika generacije Srednje škole „Ivo Andrić“ Galu Pajović.

„Ovogodišnji prijem za učenike generacije je održan nešto kasnije nego ranijih godina zbog situacije prouzrokovane virusom korona, ali mi i na ovaj način pokazujemo da ne zaboravljamo mlade ljude i da im pružamo podršku, sa ciljem motivacije kako bi nastavili da postižu dobre rezultate i u nastavku njihovog školovanja“, istakao je Perišić.

On je rekao novinarima da je iz višegradske osnovne i srednje škole izašlo mnogo ljudi koji su ostvarili zavidne karijere u različitim oblastima životima i da su učenici pobjeđivali u različitim vrstama takmičenja, a da je podršku pružalo ovo preduzeće.

„U ime Uprave preduzeća i u svoje lično ime čestitam učenicima generacije na zalaganju, ostvarenim rezultatima, kao i nastavnicima i svima onima koji su doprinijeli uspjehu mladih ljudi“, naglasio je Perišić.

Učenik generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Andrea Tasić, rekla je da školovanje nastavlja u Gimnaziji u Višegradu i izrazila zahvalnost Upravi preduzeća i direktoru Perišiću za razumijevanje i pomoć koja nikada nije izostala od ovog kolektiva.

Učenik generacije Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Gala Pajović, zahvalila se direktoru Perišiću na prijemu i prigodnim poklonima, koji će poslužiti kao podstrek za nastavak učenja.

„Upisala sam Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i nadam se da ću opravdati povjerenje koje ste nam ukazali“, izjavila je Pajovićeva.

Prijemu za učenike generacije prisustvovali su i direktori Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić i Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Divna Vasić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.