FK Mladost Rogatica – Prozivka sa „starom“ postavom

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 05. februara 2021. 058.ba

ROGATICA – Treneru fudbalera rogatičke Mladosti Draganu Jovanoviću na prozivku pred nastavak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa istok, koje počinje 6. marta, javili su se uglavnom igrači koji su igrali i u jesenjem dijelu šampionata.

Na našim terenima u okviru Sportsko-rekreativnog centra „9. Januar“, odradili smo već nekoliko treninga. Atmosfera je dobra. Zalaganje na treninzima je u granicama očekivanog i nadam se da ćemo spremno dočekati prve kontrolne utakmice na kojim treba da brusimo finalne pripreme za nastavak prvenstva, reče Jovanović i dodao:

Kadrovski smo na nivou jeseni. Zasad nam niko nije otišao, a stiže par igrača iz omladinskog pogona. Možda će nas napustiti Miličević, koji očekuje da bude priumljen u Oružane snage BiH.

Inače, Rogatičani su jesenji dio prvenstva okončali na 14 mjestu sa 17 bodova. Toliko ima i predposljednji na tabeli – ekipa Stakorine, a posljednji Proleter iz Dvorova, svega 7.

Ukoliko Mladost želi da ostane u ligi, a to je, cijeneći kadrovske i materijalne mogućnosti, i jedini cilj, moraće se dobro zapeti, kazuje Jovanović. Šansu za nove bodove imamo već u prvom i drugom kolu kada smo domaćini i igramo sa Jedinstvo iz Brodca i zadnjim na tabeli Proleterom iz Dvorova. Nadam se da ćemo biti spremni da ih i dobijemo. I tako iz utakmice u utakmicu. Biće nam svaka presudna, reče na kraju Jovanović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.