Dara iz Jasenovca u Rogatici

10.06.2021.

PRIJEM KOD NAČELNIKA OPŠTINE

ROGATICA – Junakinju sada već među Srbima, i ne samo njima, kultnog filma „Dara iz Jasenovca“ Biljana Čekić, koja je u društvu oca Radovana i dvije godine starije sestre Dajane, u privatnoj posjeti kod prijatelja u Rogatici, danas je primio načelnik opštine Milorad Jagodić sa saradnicima.

U kabinetu načelnika, simpatični, ali dragi i rijetki gosti, ostali su u razgovoru skoro sat vremenma. Bilo je riječi o filmu „Dara iz Jasenovca“, Rogatici i Kozarskoj Dubici u kojoj je Billjana učenica osmog razreda osnovne škole, o Biljaninim životnim planovima, o tome kako se „nosi“ sa iznenadnom popularnošću poslije prikazivanja filma u kome je igrala jednu od glavnih uloga i o nizu drugih tema koje je Biljeni donijela uloga Dare iz Jasenovca.

Uz zahvalnost za uspješno odigranu ulogu Dare iz Jasenovca i što je našla vremena da posjeti Rogaticu i Rogatičane, načelnik Jagodić Biljani je uručio skroman poklon i poželio joj je dobro zdravlje i sreću u budućem životu sa nadom da će njen životni puta krasiti novi uspjesi i da će ljubitelji filma imati priliku da je jednog dana vide u novim filmskim i pozorišnim ulogama.

Boravak Dare iz Jasenovca u Rogatici, uz to da su načalnik i saradnici iskoristili za zajednički snimak, to isto učinilo je i dosta drugih Rogatičana, posebno mladih.