Novi uspjeh stonotenisera iz Rogatice – Ivi Novosel još jedna medalja

Tekst: Sreten Mitrović, Foto: Rade Erić - 13. juna 2021. 058.ba

ROGATICA – Juče, subota 12. juna, u Banja Luci održan je završni turnir za mlade kadete i kadetkinje stonotenisera Republike Srpske. Radi se o dječacima i djevojčicama do 13 godina starosti na kome su tradicionlno učestvovali i predstavnici Stonoteniserskog kluba „Rogatica“ koji su, zanimljivo, u neku ruku, predstavljali cijeli istočni dio Republike Srpske, pošto iz drugih opština nije bio ni jedan predstavnik.

Ovoga puta, zbog po broju učesnika, godinama i kvalitetu vrlo jake konkurencije, rezultati su nešto skromniji. Osvojena je jedna – bronzana medalja, koja za nas sjaji zlatom. Osvojila ju je Iva Novosel, kojoj se smiješi blistava karijera. Sa svojih 10 godina ravnopravno se nosila sa konkurentima koji su imali i punih 13 godina, reče trener i vođa puta Dario Rebić.

Mi smo, dodaje Dario, zadovoljni rezultatima i ostalih iz ekipe koja je išla u Banja Luku. U dublu Iva Novosel i Mirna Erić stale su u četvrtfinalu, ali su, po ocjeni prisutnih stonoteniserskih stručnjaka, odigrale najljepši meč turnira.

Rezultati koje na takmičarskom planu postižu naši članovi, plod su marljivog rada sa mladim stonoteniserima, trenara Darija Rebića, ali i podrške koju dobijamo od Opštinske uprave i načelnika Milorada Jagodića i, Boga mi, velikog razumjavanja i podrške roditelja mladih stonotenisera o kojim će se, nadam se, još čuti, reče predsjednik Kluba Đoko Razdoljac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.