Zimske čarolije djeci za veselje i nezaborav

17.12.2021.

ROGATICA – Turistička organizacija u Rogatici i ove godine, uz podršku opštine, u susret Nikoljdanu i novogodišnjim praznicima na platou ispred sale gradskog bioskopa u prigodno uređenom prostoru omogućila je da svi koji budu dijelili djeci nikoldanske i novogodišnje poklone, mogu ih podijeliti u okviru ovog bajkovitog kutka pod nazivom „Zimske čarolije“ uz neizostavno fotografisanje za nezabovav i dugo sjećanje.

Ova manifestacija istovremeno ima karakter i svojevrsnog konkursa za izbor najuspješnije fotogrsfije na temu „zima i njene čarolije“. Svi koji, po vlastitoj procjeni, naprave zanimljivu fotografiju, ili više njih, reče direktor TO Predrag Ujić, mogu je-ih poslati Turističkoj organizaciji i sa njom učestvovati za jednu od tri najuspješnije koje će biti novčano nagrađene o čemu će svojim glasovima odlučiti posjtioci Sajta Turističke organizacije.

Iako je do Nove godine ostalo još dosta dana, pred salom bioskopa se smjenjuju radoznala djeca, njihovi roditelji, bake i deke, tetke i teče. Napravljene su brojne fotografije i posjetioci Sajta „Turizam“ imaće dosta posla dok pronađu najbolju i dadnu joj svoj glas, rekoše u turističkoj organizaciji.