Od ponedeljka učenici u školskim klupama

SRNA - Jovana Borovčanin - 04. februara 2022. 058.ba

VIŠEGRAD – Učenici osnovne i srednje škole u Višegradu od ponedjeljka, 7. februara, nastavu će pratiti iz školskih klupa, poslije dvonedjeljne nastave na daljinu, odluka je opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić rekao je da je osam učenika u izolaciji, a da za sada nema pozitivnih na virus korona, kako učenika tako ni nastavnika.

Direktor Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Dragana Zečević rekla je da je jedan učenik pozitivan na virus korona, a da su u izolaciji po jedan učenik i profesor.

Prema riječima direktora Doma zdravlja Snežane Đurović, poboljšana je situacija na području opštine, kada je riječ o broju inficiranih kovidom.

„Uz redovno praćenje epidemiološke situacije stvoreni su uslovi za normalizaciju nastavnog procesa“, precizirala je Đurovićeva.

Prema preporuci opštinskog Štaba za vanredne situacije, u Višegradu se od 24. januara nastava izvodi na daljinu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.