Rogatičanin Miroslav Konjokrad i njegov kanal „Klikni za život“ traži podršku

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 12. marta 2022. 058.ba

ZARAĐENO IDE U HUMANITARNE SVRHE

ROGATICA – Mladi ljudi željni života i afirmacije čine sve da se što uspješnije iskažu u raznim oblastima života i rada. Miroslav Konjokrad (25) iz Rogatice sa završenom srednjom ekonomskom školom odabrao je da se bavi humanitarnim radom na taj način što je otvorio svoj kanal i prveći vlastite video materijale i njihovo plasiranje putem You Tube ostvaruje novčana sredstva koja zatim usmjerava u humanitarne svrhe.

Na ovaj način, reče Miroslav, pružila mi se prilika da zaradim nešto sredstava i da ih do posljednjeg feninga usmjerim u humanitarne svrhe prije svega za liječenje mladih ljudi, ne gledajući na mjesto boravka, vjeru i naciju.

Za nepunu godinu dana, koliko kanal „Klikni za život“, kao početnici u ovoj oblasti, zaradili smo skromnih 100 evra od kojih je 50 uplaćeno je za liječenje bebice Gavrila Đurđevća iz Kragujevca. Drugih 50 evra otišlo je za liječenje mlađane, opet bebe, Vanje Malović iz Beograda, kojim je za liječenje bilo potrebno da se prikupe milioni evra.

Humanitarac Miroslav očekuje da će mu, u skorije vrijeme, od You Tubea još biti uplaćeno 70 evra koje će, po uhodanom pravilu, proslijditi za liječenje osoba kojim u tom trenutku bude potrebno za liječenje u BiH i Srbiji. I sva druga sredstva koja eventualno dođu na njegov kanal, koji je po namjeni jedini u BiH, a možda i na Balkanu, uplatiće u humanitarne svrhe. Na tom putu očekuje podršku društvenih, privrednih i drugih organizacija, ali i pojedinaca, humanitaraca, kao što je već uradio svjetski prvak u džudou Nemanja Majdov i komičar iz Živinica Ramiz Begović, pozntiji kao „Ramiz zmaj“.

Moja je želja, optimistički zaključuje Miroslav, da pokušam da se sa trenutnih 2400 na kanalu, poveća na što veći broj pratilaca. To bi podrazumjevalo i dosta veći prhod kanala od sadašnjeg. Bilo bi dobro da i na našim prostorima postoje kanali koji imaju više stotina pa i hiljada pratilaca i ostvaruju prihod od 5 i više hiljda mjesečno. Meni je želja i cilj da napravim kanal takvog profila i ugleda. Sva ostvarena sredstva, ponovo naglašavam, uplatiću u humanitarne svrhe. U to ime hvala svim koji su me već podržali i koji će me, nadam se, ubuduće svojim klikom, koji ih ništa ne košta, podržvati. Zajedno možemo i više i bolje i samo za one koji očekuju našu pomoć. Naše malo nekome može biti od velike koristi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.