Obustavljen saobraćaj preko Rogoja – bez struje veliki broj sela

Radio Foča - 10. aprila 2022. 058.ba

FOČA – Snijeg koji je noćas pao zadao je velike probleme električarima i putarima. Trenutno je zbog snijega i leda na kolovozu obustavljen saobraćaj na putnom pravcu Foča-Trnovo, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Saobraćaj se otežano odvija i preko prevoja Čemerno na putu Foča-Gacko, a situacija nije ništa bolja na putu prema Crnoj Gori. Dionica Brod – Šćepan Polje je i ranije bila teška sa odvijanje saobraćaja zbog lošeg puta i čestih odrona, a novi snijeg je pogoršao situaciju.

Bez napajanja električnom energijom su dalekovodi prema Čelebićima i Tjentištu, pa su bez struje Čelebići, Meštrevac, Zavait, Slatina, Boljeradina, Dragočava, Tjentište, Popov Most, Ćurevo, Šadići, Mazoče, Pejkovići, Bastasi, Hum i druga sela koja se napajaju sa tih dalekovoda.

Ekipe Elektrodistribucije su na terenu i pokušavaju otkloniti kvarove ali sve dok snijeg pada teško je očekivati da će se situacija do kraja dana popraviti, saopštili su iz ovog preduzeća.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.