Futsaleri Radničkog potopili Glasinac

28.11.2022.

NOVO GORAŽDE – Briljirali su juče futsaleri „Radničkog“ na Sokocu, pod komandnom palicom Aleksandra Mutlaka i vođeni bravurama Aleksandra Milovića.

U četvrtom kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa „Jug“, pobijeđen je Glasinac rezultatom 10:5. Na poluvrijeme se otišlo sa prednošću od 6:0 za goste, a u jednom trenutku meča, naši futsaleri su vodili sa čak 9:0 i prava je sreća za domaćina što je pri završnici meča došlo do opuštanja u goraždanskim redovima, pa je poraz koliko toliko ublažen.

Aleksandar Milović je ponovo pružio partiju iz snova, postigavši čak šest pogodaka na ovom meču, čime je svoj golgeterski skor u prvenstvu podigao do brojke od 14 datih golova. Cigale je postigao dva gola, a Andrić i Petrović su se po jedanput upisivali u listu strijelaca.

„Radnički“ trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli, sa istim bodovnim saldom kao i „Akademac“ iz Trebinja, ali uz bolju gol razliku u odnosu na Trebinjce. Upravo ovog rivala će „Radnički“ ugostiti u narednom kolu, pa će pomenuti meč predstavljati i svojevrsni derbi za ostanak u gornjem dijelu tabele i priključak u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

Opština Novo Goražde