Metal Logistik pobjednik 20. Božićnog turnira

05.01.2014.

Metal Logistik

VIŠEGRAD – U finalnoj utakmici XX Božićnog turnira, pred 1000 gledalaca ekipa „Metal Logistik“ Beograd pobijedila je ekipu DOO „Petković“ Višegrad rezultatom 2:0. Golove su postigli Radičić i Marković.

Treće mjesto osvojila je ekipa „Rogatice“ iz Rogatice koja je porazila Kafe „Paparaco“ Bajina Bašta rezultatom 7:3. Strijelci za pobjedničku ekipu su bili: Rosić, Mitrović, Tošović 4 i Gvozdenac, a za poražene Jakovljević, Stevanović i Maksimović.

Na turniru u organizaciji i pod pokroviteljstvom Opštine Višegrad, koji je trajao devet dana, učestvovalo je 14 ekipa iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

20 Bozicni turnir u Visegradu

Veliki broj gledalaca koji je svakodnevno prisustvovao utakmicama pokazatelj je da se na ovoj sportskoj manifestaciji igrao kvalitetan fudbal.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Duško Đukanović, za najboljeg igrača Bojan Marković, obojica iz pobjedničke ekipe “Metal Logistik”, a najbolji strijelac je Nenad Tošović iz ekipe “Rogatica”.

Najbolje ekipe i pojednici nagrađeni su vrijednim novčanim nagradama, peharima i diplomama.

Pobjednici u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji
“Treća smjena” i Kafe “Galerija”

20. Božićni turnir  - Treća smjena

U pionirskoj konkurenciji pobjednik je ekipa “Treća smjena” koja je u finalnoj utakmici pobijedila “Štrumfove” rezultatom 8:1. Treće mjesto osvojila je ekipa “Orlovi”.

Najbolji golman na turniru u pionirskoj konkurenciji je Miljan Jeredić, najbolji strijelac Zoran Zubac, a najbolji igrač Miljan Simončević, svi iz pobjedničke ekipe “Treća smjena”.

20. Božićni turnir  - Kafe Galerija

Pobjednik u kadetskoj konkurenciji je ekipa Kafe “Galerija” koja je u finalu pobijedila ekipu “Čajniče” rezultatom 5:4, poslije izvođenja penala. U regularnom toku utakmice rezultat je bio 1:1. Treće mjesto osvojila je ekipa Kafe” Rin” iz Novog Goražda.

Najbolji golman u kadetskoj konkurenciji je Miloš Ajder, najbolji igrač Filip Filipović, obojica iz pobjedničke ekipe Kafe “Galerija”, a najbolji strijelac je Aleksandar Ristanović iz ekipe Čajniče.

Najbolje ekipe i pojedinci u ovim konkerencijama dobili su pehare i diplome.