Andželina Žoli ponovo dolazi u Bosnu i Hercegovinu

10. juna 2011. 058.ba

„Andželinina kuća” u Rogatici biće završena do kraja septembra i otvorenju će prisustvovati holivudska diva Andželina Žoli, prenenose bosanski portali.

Angelina JoliAndželina Žoli u Bosni snimila film „U zemlji krvi i meda“

Radi se o kući sa 14 jednosobnih stanova koju popularna glumica podiže u centru Rogatice, a u koju će se useliti sadašnji stanari kolektivnog centra koji žive u užasnim uslovima.

Andželina Žoli i Bred Pit bili su u aprilu prošle godine u poseti Rogatici gde su se sreli sa stanarima izbegličkog centra. Žolijeva, koja je ambasador dobre volje UNICEF-a obećala je da će im izgraditi kuću za 14 stanova, piše sarajevski list “San”.

Inače, radovi na objektu počeli su u aprilu, ali su prekinuti nakon što su se pojavile podzemne vode i nađena neeksplodirana avionska bomba. Kada su problemi rešeni i bomba uklonjena, izliveni su temelji.

(Blic)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,