Djeca pjevaju hitove

16. septembra 2011. 058.ba

Hitovi 2011Tradicionalna manifestacija „Djeca pjevaju hitove“, održaće se u nedelju, 19.septembra u Domu kulture u 20 časova.

Dosadašnje manifestacije pokazale su da mladi višegrađani itekako imaju izražen muzički talenat, a mnogi od njih koji su nastupala na ovoj manifestaciji ranijih godina, našli su svoj put do slave i uspjeha.

Organoizatori ovogodišnje manifestacije Dramski studio Doma kulture, nadaju se da će se i na ovogodišnjoj priredbi okupiti veliki broj učesnika, koji će pokazati svoja pjevačka umijeća. Generalna proba održaće se u subotu, 17. septembra u 14 časova, kada će se održati i prijava kandidata za takmičenje.

Biće ovo još jedna prilika za sve mališane da se dokažu i predstave višegradskoj publici. Cijena karte za cjelovečernji program košta 2 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,